lauantai 3. kesäkuuta 2017

Upporikasta vai Rutiköyhää ?


Jakso 2
Päivä lähti kivasti käyntiin, nyt oli saanut untakin ihan kivasti, puhutaan varmaan jostain parista tunnista. Kuronen kävi aamupala visiitillä vähän haastattelemassa ja pyysi jokaista varattua miestä käymään yksin hänen luonaan. Ai hitto siinä meinas sydän hypätä itsellä ainekin kurkkuun. Heti ajatteli, et onkohan jotain sattunut toisella resortilla, kun pyyti luokseen niin epäilyttävästi. Onneksi ei kuitenkaan ollut mitään pahaa käynyt. Katseltiin hieman elämänpeliä päivävideoidenmuodossa.
Aihe käsitteli lähinnä tulevaa blokkaus seremoniaa. Katsottiin mitä mieltä sinkku jätkät oli meidän daameistamme ja kuinka hyvin heillä on alkanut synkkaamaan keskenään ensimmäisen vietetyn yön jälkeen. Olisiko siellä ketään mukavaa, ketä ei missään nimessä lähtisi toiselta pois blokkaamaan.
Oltiin meinaa jo kotona sovittu, että jos löytyy mukava ihminen jommalta kummalta resortilta, niin häntä ei missään nimessä blokata pois. Vaan hänen kanssaan saisi viettää enemmänkin aikaa ja katsoa mihin elämä kuljettaa. Ei turhaa jännittelyä tai muutenkaan kitsastelua. Avoimin mielin. Samaa juttelimme myös lentokoneessa Joonaksen ja Pauliinan kanssa, heillä oli itsellään aivan samankaltainen suunnitelma ollut jo entuudestaan. Saarella myös muut jätkät komppasivat samankaltaisista suunnitelmista ja kuin sattuman kauppaa, kaikilla oli vahva mielipide siitä, että ”heikoimmat lenkit” omille puolisoillemme blokattaisiin treffikumppani valinnoista pois. Kenenkään ei kannata tästä nyt sitten loukkaantua, sillä en todellakaan tarkoita, että yksikään rannekkeen saaneista olisi ollut jollain tavalla heikko lenkki, ainoastaan omalle puolisolle vähiten miellyttävä ensivaikutelman perusteella. Niin kuin omassa tapauksessakin, pinnan alla voi olla paljon jotain muutakin. Esimerkiksi Lauran veisin myös siviilissä treffeille. Tosiaan elämänpelin laudalla oli tällä hetkellä panoksena pelata upporikasta tai rutiköyhää. Pelitaktiikkana viisasta jos haluaa voittaa paljon, mutta täytyy muistaa, että voi myös menettää paljon. Niinhän sitä myös sanotaan: Panosta sen verran, minkä olet valmis häviämään !
Sami "Grillimaestro" Kuronen

"Te luulitte tietävänne kuinka peliä pelataan"


Illasta lähdettiin katselemaan iltanuotiolle videoita. Video oli sama kaikille, että nähtäisiin hieman yleistunnelmaa mitä toisella resortilla tapahtuu. Riippuu kenen silmillä asiaa katsoo, mutta mielestäni Joonas rikkoi rajat ensimmäisenä iltana miesten puolella. Vilma poltti omassa parisuhteessaan heidän rajansa viemällä Jussin huoneeseensa, jos sääntönä oli, että halaaminenkin oli kiellettyä. Emmillä meni puolestaan tunteisiin ajattelematon nuudeleiden keitto operaatio, vaikka mitään syytä ei olisi ollut, mutta eihän Emmi sitä tiennyt.

Kuvaushetkellä pulssi 140..., kyllä, se oli jännittävä tilanne!

Joku möläytti sen ääneenkin, kyllä se hymy hyytyy viimeistään ensimmäisellä iltanuotiolla

Yhdet bileet ja korttipakka sekaisin


Iltanuotiolta poistuttaessa mentiin takaisin meidän resortillemme. Iltanuotio sijaitsi matkan päässä naisten resortilla, minne mentiin aina mini-vanilla. Omalla resortilla naiset oli vastassa sohvilla, mihin mentiin aina jokaisen iltanuotion jälkeen purkamaan tilannetta. Kävimme aina läpi jokaisen näkemän videon ja annoimme tukea ja turvaa koko porukassa aluksi ja sen jälkeen jos joku tahtoi, niin asioista lähdettiin keskustelemaan kahden kesken johonkin muualle jonkun sinkku mimmin kanssa. Tällä tavalla luotiin niitä vahvempia tunnesiteitä sinkkuihin. Käytiin läpi nähdyn videon sisältö ja minkälaisia tunteita se herätti. Oliko omasta mielestä nähty video oikeaoppista käyttäytymistä toiselta parisuhteessa eläessä. Miten se saattaisi vaikuttaa tulevaisuuteen.

5 kommenttia:

 1. Kivasti avaat tätä tilanetta,tää on niin koukuttavaa

  VastaaPoista
 2. Itse sarjassa en tykännyt sinusta yhtään, mutta tätä blogia lukiessa on mieleni muuttunut. Et olekkaan niin m....u kuin sarja antoi ymmärtää. :)

  VastaaPoista
 3. Haluun kuulla heti lisää! :D

  VastaaPoista
 4. Miks vaan toistat mitä me ollaan jo nähty katsomalla jaksot? Luulin että kertoisit jotain BTS-juttuja etkä vaan kirjottaisi uudelleen niitä asioita mitä me ollaan jo nähty.

  VastaaPoista
 5. Alkaa käymään tylsäks ku kirjotat samat asiat mitä jaksoosta on jo mähty :D

  VastaaPoista

Uusi aikakausi alkaa

Uusi päivä, uudet kujeet.. Tutkimusmatka itseen, mutta puhutaanpa siitä jossain muussa luvussa. Vai kenties jossain muussa muodossa… hmmm…?...