keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Paska tilanne, ensimmäinen pudotus..

Vaikka kuinka miettis asioita, ni päivä käynnistyi taas hemmetin pahassa darrassa. Sori nyt kaikille lukijoille siitä, et puhutaa taas siitä darrasta. Suihkun kautta kampaamaan parta ja syöttämään apinalle banaani.. Okei, siitä sitten fressinä aamupalalle. Aamupalalla sai hyvin sen käsityksen, että porukka ei ollut tullut tänne pulkkaa vetämään. Osa oli vieläkin kännissä, mikä ei yllättänyt yhtään tollaisen dokaamisen jäljiltä. Alkoihan siinä itselläkin olla jo useampi päivä takana juhlimista. Tuli tosiaan nukuttua jokunen tunti aina bileiden jäljiltä, mikä varmasti olemuksesta näkyikin.

Ottaa kieltämättä veronsa tuollaiset bile-illat. Aamupalalla Jennikan vieressä istuessa hän kertoi mitä eräs ihminen oli illalla hänelle puhunut, (of the record). Toitottanut kuinka tykkää hänestä. Mielenkiinnolla saa nähdä miten kaikki tilanteet kehittyvät ja menevät eteenpäin elämässä. Ainekin hyviä treffejä on taas tiedossa ja iho kontaktikin on välttämätön tässä elämänpelissä.

Tästäkin taas tulossa aivan hemmetin raskas ja raadollinen päivä, kun pitäisi ensimmäinen sinkkulikka lähettää kotia. Kaikki speksit mitä käytiin läpi tyttöjen pudotuksesta muiden miesten kanssa, niin päätös oli yksipuolinen, tietysti sieltä saattoi löytyä provosointia jonkun puolesta.
Mietittiin asiaa jätkien kanssa hyvin pitkää ja syyksi selvisi seuraavat seikat. Tämä kyseinen henkilö oli vetäytynyt omiin oloihinsa muita huomattavasti enemmän eikä viettänyt aikaa porukan kanssa, mikä on hyvin oleellista tällaisessa formaatissa. Hänellä oli resortilla jo entuudestaan hyvä ystävä mukana, mikä haittaisi heidän molempien oloaan saarella.
Ajattelimme, että on helpoin erottaa tämä sinkku pariskunta tässä vaiheessa, niin saisimme edes toisen heistä meidän mukaamme toimintaan. Halusimme vielä varmistua asiasta kysymällä hieman kyseisen henkilön motiiveja.
Ensimmäinen pudotus tuntui aivan kauhean pahalta, koska ketään ei olisi tahtonut lähettää kotiin. Tiputetun henkilön kanssa päästiin juttelemaan edellisenä iltana todella paljon ja huomasimme, että meiltä löytyi samankaltaisia asioita mitä arvostetaan elämässä. Olisi ollut erittäin mukava tutustua häneen paremmin. Oliko hän oikea valinta pudottaa sinkku tytöistä, niin tämä nyt meni näin...


Pudotusten jälkeen jäimme osa resortille ja osa lähti treffeille. Treffien jälkeen oli päivällinen ja sen jälkeen pääsimme odottamaan iltanuotiolle lähtöä. Aika meni välillä erittäin hitaasti, kun oli kyseessä lähtö iltanuotiolle. Se oli kun katsoisi etanoiden kilpajuoksu kisoja, yhtä mielenkiintoista ja menevää toimintaa. Erästä Heinolan vanhaa frendiä lainaten; kiinnostaa ku kiviä.
Monesti kuitenkin meillä oli jotain elämänpeliä siellä saarella. Varsinkin jos sattui olemaan vielä pienessä pörössä. Keskusteluja ihmisten kanssa ja sitä luokatonta haippitaimii. Toisinaan saimme lähteä pienellä kiireelläkin matkaan iltanuotiolle.  Noh, mitäpä veikkaatte ketä yleensä sai venaa? Matka kesti aina todella kauan, en tiedä mistä se kuski aina ajoi, mutta ehti hyvin jätkien kanssa siinä sitten toisaalta käydä läpi edellistä iltanuotiota ja kaikkia saaren tapahtumia.
Yleensä käytiin niitä viime hetken asioita läpi mitkä olivat sillä hetkellä tapetilla. Minkälaisia odotuksia iltavideoita kohtaan olisi ja mitä sieltä saattaisi tulla vastaan. Tsempattiin ja psyykattiin toinen toisiamme tulevaa varten. Pakko sanoa ison käden kautta kiitos jätkille tuesta! Ja kaikille askartelijoille kellä kyssärii ni koodatkaa ihmeessä, vastaan ku kerkiin. Ja koittakaa laittaa omalla nimellä kommaa, ni ei tulis sitä puhetta omista kommenteista anonyyminä. Jätän sen kyllä omaan arvoon, mutta turhaa paskaa mielestäni.
Jo iltanuotiolle mennessä taivas salamoi, nuotio räiskyi ja alkoi sopivasti satamaan kaatamalla, kun olin itse vuorossa katsomassa videota. Taivas itki kyyneliä. Omalta osalta vitutti aivan suunnattomasti iltavideo mitä näin. Se miksi näin, niin rubikin kuutiokaan tuskin on ihan yksiselitteinen. Video meni niin pahasti tunteisiin, etten tiennyt miten asiaa käsittelisin siinä hetkessä. Luulin olevani kova ja vahva esittämällä siinä jotain muuta mitä olin.
Tiedän että sen takia homma lähtikin perkelöitymään tietyllä tavalla, miten se siitä jatkuikin eteenpäin. Tämä kun ei ollut eräässä suhteessa ensimmäinen kerta, että "se vaan osaa ärsyttää" ja mennä tunteisiin, vaikka kyseisestä aiheesta oltiin erään ihmisen kanssa aiemminkin puhuttu. Sen takia asiat varmastikin menivät niin vahvasti tunteisiin itsellä. Ollaan sovittu, että ei mentäisi muiden kanssa edes "veteen piirrettyyn viivaan" parisuhteessa ollessa, koska se loukkaisi toisen tunteita pahasti.
Varsinkin tällaisessa tilanteessa kun et pääse selvittämään asiaa yhtään, mitä oikeasti on käynyt. Edellisen illan bileissä oli ollut kaikennäköistä tietyllä resortilla, mitkä myös olivat välittyneet iltanuotiolla voimakkaasti ihmisten tableteille. Takaisin resortille mentäessä itse olin vain, että kaikki fine, vaikka sisälläni kiehui. Ajattelin mielessäni yhtä ainoaa asiaa.. Aloittaisinko sen mitä olin jo suunnitellutkin. Noh, jokainen voi miettiä tätä päässään.
Päätin että en anna minkään satuttaa enää itseäni ja eläisin oman elämäni resortilla, aivan niin kuin muutkin ovat lähteneet tekemään tuolle reissulle. Nämä tällaiset ratkaisut harvemmin johtavat mihinkään kovin hyvään lopputulokseen parisuhteessa ollessa, ellei käy hyvää munkkia.
Suunnitelmissa oli, että jokaisilla treffeillä nostetaan lämpöä lisää ja otetaan mukaan villimpää ihmistä loppua kohden treffeille mikäli iltanuotio videoilla on selkeästi havaittavissa, että se oma parisuhde ei ehkä kiinnostaisi ja kestäisi.
Metsään jos mennään, niin mennään sinne sitten tyylillä. Tietyt auktoriteetit nauttii ja saa uusia puheenaiheita, vaikka he eivät edes tajua, että loukkuun voi myös kompastua. Tätä  olin miettinyt jo pitkään, voisivatko ajatukset ja kemiat kohdata jonkun henkilön kesken naisten tai miesten saarella?
Olin miettinyt kaiken jo monelta eri kannalta, mutta en ollut uskonut aluksi, että asiat menisivät, niin kuin ne menivät siellä ollessa. En olisi uskonut, että teot, mitä aluksi tein vilpittömästi, menisivät niin vahvasti jonkun tunteisiin ja toisinpäin. Yksi asia johti aina toiseen ja molemmissa paikoissa asiat vain alkoivat elää omaa elämää siinä kuplassa missä elimme. Niin sanottua lumipallo efektiä ei vain voinut enää pysäyttää.
Vakavax vetää, vai onko kaikki esitystä?

Vieläx esitetää? Aika todelliselta alkaa vaikuttamaan.

Peace&Love


14 kommenttia:

 1. Niihin videoihinhan oli tarkoituksella valittu kohtia, jotka saattoivat näyttää pahalta, mutta eivät sitä tosiasiassa olleet, niin oletko nyt jälkikäteen sarjan varmasti kokonaan katsoneena miettinyt että "huh", ei Sonja ollutkaan tehnyt niiin pahasti kuin kuvittelit tuolloin iltanuotion jälkeen? Ajattelitko edes että videot on leikattu taitavasti ja niihin on kerätty kaikista pahimmat jutut?

  VastaaPoista
 2. Vilpitön ja vilpillinen taitaa Jonnella mennä sekaisin. Ja huomaa kun tätä lukee, että Sonjan syyhän se oli, että Jonne käyttäytyi idioottimaisesti ja pilasi suhteen. ;) Näin narsisti juuri toimii. Tekee rumia törkeitä asoita ja syy tähän heidän käytökseen ei ole heissä itsessä vaan juurikin toisessa ihmisessä. Onneksi Sonja on pääsyt pois ton ihmisen vaikutuspiiristä. Jonne, onnea vaan sulle! Nyt sit ryhdyt sosiaalipornojulkkikseksi, siinä sulle sopiva elämäntehtävä, jauhaa paskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsisti on muotisana ja ihmiset eivät tunnista narsistia vaikka sellainen seisoisi vieressä. Jännä miten Sonjan käytöksestä ei kellään ole pahaa sanottavaa. Emännän kanssa ihmeteltiin tätä kuinka Jonneen kohdistui kaikki katseet javgr grillaus vaikka tämä Sonja likka selvästi alkoi toisella puolen käyttäytymään miten käyttäytyi. Narsistisia piirteitä näkyi ehkä enemmän jopa hänessä.

   Poista
  2. Suurimmassa osassa klippejä Sonjasta ja Miikasta näki, että Miikka kyllä tuli halaamaan ja kosketti, mutta Sonja oli vain paikoillaan eikä tehnyt mitään aloitteita. Sonja näytti minusta jopa ahdistuneelta kun Miikka oli jatkuvasti kiinni ja katsoi koiranpentumaisesti silmiin.

   Poista
  3. Narsisti-sanan muodissa olo ei vaikuta mitenkään siihen, että sussa Jonne on aivan selviä narsistin piirteitä.

   Poista
 3. Blogitekstit luettu, ei ole tarvetta seuraavia enää lukeakaan. Ihan en käsitä, mikä tän blogin idea on? Toistat sanallisesti ohjelman, joka on jo televisiosta nähty.
  Ja tää porukallla instagramtili on kyllä kans yks vitsi. Ketä kiinnostaa katsella toisten ryyppäystä videoilta? Julkisuudessa hinnalla millä hyvänsä siis.
  Mut jokainen tyylillään. Tsemppiä jatkoon.

  VastaaPoista
 4. Jonne bustasit ittes. Koska jos et olisi itse laittanut anokommentteja,joissa kehut/puolustat itseäsiäsi,niin tuskin olisit maininnut kokoasiasta näissä sun teksteissä..
  Kirjoitustyylisi paljastaa heti että jonnehan se siellä.
  No mutta mikäpäs minä olen tuomitsemaan,koita hyödyntää julkisuutesi ja viritellä mahdollisimman paljon kaikkea,niin ei tarvi kohdata itseään ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä tekstistä, Jonne! Huomaan, että koitat parhaasi oikeinkirjoituksen kanssa ja arvostan yritystäsi. Yhdyssanat näyttävät kuitenkin edelleen tuottavan sinulle hankalauuksia. Hyvä nyrkkisääntö on adjektiivin (kuvaava sana, esim. värit) lisääminen sanan keskelle. Esim. "elämän punainen peli" on sinänsä järkevä sanaparsi, joten kyseessä ei ole yhdyssana. Toisaalta "iho punainen kontakti" ei kuulosta järkevältä, joten tällöin "ihokontakti" on yhdyssana. Koita muistaa tämä sääntö seuraavan kerran kun mietit onko kyseessä yhdyssana vai ei! Olet selkeästi kovin luova ja tuot luovuutesi tekstissä esiin keksimällä uusia sanoja, hienoa! Lukijan näkökulmasta on kuitenkin kohteliasta avata uusien sanojen merkitys kun niitä käytetään ensimmäisen kerran. Nyt lukijalle saattoi jäädä hieman pimentoon mitä tarkoitat "haippitaimilla". Lisäksi englannin käyttäminen suomenkielisen tekstin seassa on rohkea veto, jolloin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota oikeinkirjoitukseen (esim. "_off_ the record", ei "of the record").

  Sisällöllisesti nautin tekstistäsi! Niin sanottu punainen lanka oli ajoittain taas kateissa ja sorruit välillä toistamaan itseäsi, eli kertomaan saman asian erilaisella tavalla. Keskityt paljon tunteisiin (kuten aamuinen darra ja iltavideon aiheuttama vitutus) ja erityisesti näissä konteksteissa käytät hienosti metaforia, oma suosikkini oli kuvailemastasi taivaan itkeminen! Oletko harkinnut runomuotoista kirjoittamista tällaisen tarinallisen kirjoittamisen ohella? Runoissa pääsisit varmasti hyödyntämään verbaalista taiteellisuutta, eikä mainitsemani toistaminen olisi niin suuri ongelma. Huomasin myös, että vältät ihmisten nimeämistä vaan puhut usein "tietyistä" ja "eräistä" henkilöistä. Pyritkö tällä tietynlaiseen salaperäisyyteen? Sekin sopisi loistavasti runoihin, kannustan sinua ehdottomasti harkitsemaan tätä!

  Olet lahjakas kirjoittaja, jonka tekstistä tulee paljon tunteita esiin. Harjoittelun kautta opit vielä miten saada näistä tunteista kaikki mahdollinen irti tekstimuodossa! 8 1/2

  VastaaPoista
 6. Kaikkihan sen.näki, jotka kyseistä, formaattia katsoi, että Sonja ja Miikka on sinut itsensä kanssa ja pystyy vaan olla omana itsenään, se on helppoo silloin,kun on helppo olla!:) Jonne sun pitäis löytää ehkä joku uus mukava harrastus, niin olis olo kevyempi.

  VastaaPoista
 7. Ei oo Jonne paljon sisältöä ollut näissä sinun jutuissasi. Missä ne suuret paljastukset? Vai odotteletko sponsoria ennen kuin pankki räjähtää?

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä yks säälittävä paska. Vielä säälittävämpää on noi sun muka niin "salaperäiset" kirjotukses, joissa puhut "eräistä henkilöistä". Vedä ittes jojoon pliis! ��

  VastaaPoista
 9. Hahahieno mies! Jonne esittää vastauksissä olevans ulkopuolinen. " jännä miten kukaan ei huomannut Sonjan käytöksessä..." taitaa vieläki kaivertaa mieltä! Olihan miikka ihan next levelilla, siinä miten ihmisiä kunnioitetaan yleensäkki kaikessa Miikkä on hieno mies.

  VastaaPoista
 10. Nyt päästiin viimein asiaan, eli seliselittelyyn, että ihan sen toisen osapuolen syy, että alettiin hakea epäkonservatiivisempaa deittiä. Mutta mielenkiintoistahan tätä on lukea. Tuolle aiemmalle kielenhuoltajalle kommenttina, että elämänpeli voinee olla yhdyssana silloin, kun sitä käytetään erisnimen tapaan. Kuten vaikkapa karhun laukka - karhunlaukka.

  VastaaPoista
 11. Järkyttävän vaikealukuista tekstiä noiden kirjoitusvirheiden takia. Muutenkin sisältö aika turhaa ja televisiossa nähdyn toistoa. Selkeästi Jonnella tavoitteena jollain tavalla muuttaa kusipään mainettaan parempaan suuntaan.

  VastaaPoista

Uusi aikakausi alkaa

Uusi päivä, uudet kujeet.. Tutkimusmatka itseen, mutta puhutaanpa siitä jossain muussa luvussa. Vai kenties jossain muussa muodossa… hmmm…?...