maanantai 5. kesäkuuta 2017

Ensimmäiset treffit


Aamu alkoi treffikumppanien valinnalla ja sain olla ensimmäinen, joka valitsee kumppanin treffeille. Puhtaasti sen enempää mitään peliä pelaamatta valintani muodostui edellisen illan perusteella. Näin omalta kohdalta ok videon Sonjasta ja kaikki mitä olin ehtinyt juttelemaan Jasmin kanssa, niin ajattelin, että olisi hienoa viedä hänet treffeille ja oppia tuntemaan häntä paremmin kaverina.
Hänellä kuitenkin oli sen verran mielenkiintoisia juttuja, mitkä jäivät kiinnostamaan itseäni. Jasmin tykkäsi puhua paljon perheestä ja elämänarvoista. Valitsin Jasmin treffikumppanikseni myös sillä varjolla, että olimme jutelleet muita enemmän ensimmäisen illan bileissä. Jasmin vaikutti asialliselta ja hyvältä keskustelu kumppanilta treffejä ajatellen. Olin jo alusta asti ajatellut, että ohjelman alusta lähdetään hiljaa ja varovasti liikkeelle. Käydään konservatiivisen ihmisen kanssa treffeillä, mikäli videoilta tulee hyvää kuvaa.
Kävimme treffeillämme kävelemässä kookosrannalla, istuttiin kookosmetsässä juttelemassa vilttien päällä sekä kävimme sen jälkeen vielä rannalla kallion kielekkeiden kolossa nauttimassa päivällistä. Keskustelut painottuivat hyvin pitkälle perhe-elämään, omiin arvoihin, mistä asioista tykätään, mitä asioita elämältä haetaan ja mikä on lähellä sydäntä. Keskustelimme paljon myös siitä, missä ollaan aikoinaan reissattu ja missä sitä haluaisi jatkossa asua. Puhuimme myös jonkin verran aiemmista suhteistamme ja minkälaisia ne ovat olleet. Treffit oli oikein onnistuneet Jasmin kanssa. Hienoa treffiseuraa. Treffeillä ollessa haastattelut olivat osa jokaisten treffien ohjelmanumeroa. Ennen treffejä, sekä treffien jälkeen molemmat osapuolet aina haastateltiin.


Toiset juhlat mitkä polkaistiin käyntiin, oli Texas partyt. Siellä vähän lassottiin porukkaa ja pelattiin niitä perus perseily pelejä, mitä nyt yleensäkin kännissä pelaillaan. Pelit saarella oli välillä sellaisia, mitkä voisivat aiheuttaa draamaa omissa puolisoissa, hieman provosoivia pelejä, vaikka kuinka viatonta se leikki olisikin. Edellisillan iltanuotiovideo painoi Juuson mieltä raskaiten meidän porukasta ja sen huomasi bileissä. Mari olikin loistava treffikumppani päivällä olleille treffeille, koska hän osaa kuunnella sujuvasti ja heiltä löytyi yhteisiä asioita saarella. Juuso lämpeni treffien jälkeen myös Jasmille illan texas-bileissä ja tuli hänen kanssaan hyvin juttuun. Tästä alkoikin uusi luku heidän kohdallaan. Me puolestaan nostettiin Joonaksen kanssa bileissä kierroksia tavalliseen tahtiin ja pidettiin meininkiä yllä muun porukan kanssa. Ensimmäisissä bileissä kaikki oli vähän kaikkien kanssa, mutta nyt jo huomasi, että joidenkin kesken oli syntynyt selkeitä kuppikuntia. Joidenkin välille oli syntynyt selkeästi syvempi yhteys tässä muutaman päivän aikana. Vaikutti siltä, että tietyissä kuppikunnissa he olisivat tunteneet jo pidemmän aikaa toisensa.

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa Jonne! Oot koko temppiksen tyylikkäin tyyppi, eikä tää blogikaan jätä kylmäks!! Jatka samaan malliin, toivottavasti saadaan lukea jatkossakin yhtä mukaansa tempaavaa tekstiä. Terveisin ykkös fanisi <3

  VastaaPoista
 2. Tässä blogissahan ei ole järjen hiventä; saman asian ajaisi katsoa ruudusta jaksot uudestaan - ja rehellisesti, ketä niin paljon kiinnostaa... Kaveri täällä kirjoittelee huonolla suomella, kommentoi itse omia kirjoituksiaan ja ilmeisesti uskoo olevansa jonkun sortin haluttu julkkis. Voi elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastataan omalla nickillä, niin se on reilua kaikkia kohtaan. Eiköhän se peli vielä aukea tästä.

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoista luettavaa, toivottavasti jatkat. Kirjotusvirheet ei juuri haittaa, mutta mobiililla blogia on vaikea lukea, ehkä siiihen voisi saada muutoksen?

  VastaaPoista

Uusi aikakausi alkaa

Uusi päivä, uudet kujeet.. Tutkimusmatka itseen, mutta puhutaanpa siitä jossain muussa luvussa. Vai kenties jossain muussa muodossa… hmmm…?...