torstai 25. toukokuuta 2017

LÄHTÖ SAARELLE

Osa.1

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun selailin somea sängylläni. Olimme järjestämässä ystävillemme hollywood-aiheisia juhlia puolisoni kanssa. Ystäviemme työkiireiden takia jouduimme siirtämään juhla ajankohtaa, jotta saisimme mahdollisimman monta ystävää kokoontumaan samaan aikaan. Siinä sivussa sitten selailin somea kännykälläni ja tuttavani oli jakanut someen tiedon siitä, että on lähdössä, haluatko miljonääriksi kilpailuun. Itsellä heräsi samaan aikaan kova kilpailuvietti tehdä elämässä jotain todella repäisevää ja ehkä mullistavaakin. Muuttaa sitä elämämme kulkua, koska oltiin jo pidemmän aikaa jumitettu paikoillamme, eikä elämämme kulkenut niin sanotusti eteenpäin. Tämähän ei siis tarkoita missään kohtaa, ettenkö olisi rakastanut Sonjaa ja tahtonut olla hänen kanssaan tosissaan.

Aloin miettimään eri vaihtoehtoja, millä voisi parisuhdettamme piristää. En vielä tässäkään vaiheessa olisi uskonut, että lähtisin mukaan äärimmäiseen formaattiin testaamaan parisuhdettamme ja pelaamaan elämänpeliä. Laittamaan koko yhteinen tulevaisuus vaakalaudalle, siihen kuuluisaan elämänpeliin, mahdollisesti tuhoamaan kaikki se, minkä takia ollaan yhdessä tehty useampi vuosi kovasti töitä. Rakennettu luottamussidettä toiseen ihmiseen ja suunniteltu yhteistä tulevaisuutta. Menin tästä seuraavana nelosen sivuille katselemaan minkälaisia kilpailuja sieltä löytyisi. Sivut sisältivät paljon erilaisia formaatteja laidasta laitaan. Oli katsoja hakuja, erilaisia kilpailuja joissa pystyi voittamaan rahapalkintoja ym. Viimeisenä oli sitten tämä, Temptation Island Suomi.
Heitinkin puolisolle vähän kun läbällä, että pitäisikö lähteä käymään Thaimaassa temptiksessä. Puoliso sanoi tuohon, että joo, miksikäs ei mentäisi. Ei siinä vaiheessa kummallakaan mitkään herätyskellot vielä soineet. Emme taineet edes tajuta mihin olemme lähdössä. Olimme molemmat vain innoissamme asiasta. Sitä monesti luulee tietävänsä kuinka jokin asia toimii ja etenee, mutta yllätykset matkan varrella ovat yleensä todella suuria.

Aloimme täyttämään hakemusta ja sitä täyttäessämme huomasimme, että osa kysymyksistä oli todella vaikeita, vaikka kaikki pitäisi tulla kuin apteekin hyllyltä. Analysoimme montaa kysymystä ja mietimme pitkään molempien kannalta, mitä kysymyksiin vastaisimme. Täytimme hakemusta neljä seuraavaa tuntia ja ajattelimme jo, että lähetysaika loppuu, koska meillä meni jo seuraavan vuorokauden puolelle hakemuksen lähetys ja tiesimme, että kuvaukset alkavat jo muutaman viikon päästä. Puhuimme sitäkin jo puolison kanssa, että jos hakemusta ei pystyisi lähettämään, lähettäisimme sen itse tuottajalle sähköpostilla. Meillä oli todellakin tarkoitus päästä tälle reissulle.

Saimme hakemuksen lähetettyä ja kävimme nukkumaan. Itsellä oli todella vahva tunne siitä, että me varmasti pääsemme tälle matkalle mukaan. Ajattelin mielessäni, että olemme kyllä sellainen pariskunta tuotantoyhtiölle, että eihän meitä kannata jättää ottamatta matkaan. Vatsassa kiersi perhosia ja uni ei tullut. Puhuimme puolison kanssa, että oliko viisas veto laittaa hakemusta menemään ja saatiin vastaukseksi, että aiempina vuosina ei olisi ollut mitään mahdollisuutta lähteä tälle reissulle, koska luottoa ei ollut ollenkaan. Nyt voisimme kuitenkin lähteä, koska olimme saavuttaneet jonkinlaisen luottamus siteen välillämme.Koitti seuraava päivä, ja heti aamusta jo soi puolisoni puhelin. Tuotannosta soitettiin ja pyydettiin loppuviikoksi haastatteluun. Puolisoni katseli kalenterinsa ja järjesti tapaamisen. Meni pari tuntia eteenpäin ja puhelin soi uudestaan. Tuotannosta kysyttiin, pääsisimmekö jo puolesta välistä viikkoa käymään. Siinä asiakkaat sai siirrettyä, niin uskalsi tähän lupautua. No eipä aikaakaan, kun puhelin taas soi. Kysymys oli, ehditäänkö samana päivänä, heti illasta paikan päälle haastatteluun. No tottakait se onnistuisi. Olimmehan jo ostopäätöksen tehneet hakumusta laittaessa.
Soitimme WestMacille ja pyydettiin auto vuokralle. Oli aivan järkyttävän karmea keli lähteä ajamaan. Tuli ensimmäinen talven kova lumimyrsky juuri sinä päivänä. Mitään ei nähnyt eteensä. Ehkä paska sää vain halusi kertoa jotain niitä kuuluisia elämänpelin merkkejä.

32 kommenttia:

 1. Kai oot pyytänyt Sonjan luvan sen kuvien julkaisemiseen?

  VastaaPoista
 2. Jonne hei, ota ittees niskasta kiinni ja lopeta tää paska ennen kun edes alotat. T: fanisi

  VastaaPoista
 3. vittu sä oot häviäjä. täys mulkku joka ei arvosta naisia

  VastaaPoista
 4. Millon tulee osa 2 :)

  VastaaPoista
 5. Eiku katos, löytyi !

  VastaaPoista
 6. Kukaan nainen ei enää halua sinun kanssa mitään. Olet täysi pelle.

  VastaaPoista
 7. Mikä teitä ihmisiä vaivaa???? Jonnehan on paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä trolli... Kukaan ihminen ei voi pitää Jonnea muuna kuin viihdykkeenä. Ja huonona sellaisena.

   Poista
 8. Jos hän haluaa käydä tämän läpi uudestaan että voi taas jatkaa eteenpäin. Vai onko tämä nyt really actorin viihdettä kansalle.?

  VastaaPoista
 9. Aina on hyvä kerrata ja analysoida mennyttä, että pääsee jatkamaan eteenpäin. Tämä on Jonnen tapa käsitellä asioita. Hyvä blogi. Hyviä kuvia ja mielenkiintosia muisteloja. Me likes.

  VastaaPoista
 10. Raskasta luettavaa, paljon kielioppivirheitä ja liian yksityiskohtaista tilitystä. Vähän kuin ala-asteen ainekirjoitus: Sitten kun...sitten...sitten...

  VastaaPoista
 11. Hyvä täällä länkyttää anonyyminä turpaansa. Laittakaa omilla nimillänne.

  VastaaPoista
 12. Hmmm niin onkohan Sonjan lupa kuviin?��

  VastaaPoista
 13. Mua ihmetyttää aina suomalaisten negatinismi..hävettää antakaa olla..positiivisia asioita ei osata koskaan ottaa esiin. Helppo se täältä ruudun takaa on huudella menkää helvetti ite kokeilemaan! Ymmärrän pointin tuolla kyllä testaa tosissaan parisuhdetta jos ton kestää kestää se varmasti myös helpommin pitkään. Toison kun yleensä erotaan niin hiton helposti ja toiset osaa löytää edes pidempi aikasia suhteita.

  -pete

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä! Mustakin käsittämätöntä mitä ihmiset päästää suustaan! Vaikka joku persoona huvittais tai ärsyttäis nii jumaliste eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä kun lähteä netissä haukkumaan!! Ihan vauva.fi meininkiä voi luoja GET Ö LAIF

   Poista
 14. Virhe oli Jonnelta lähteä toki sekoilemaan tuohon malliin mitä oli touhunnu puheilla tai sitten hän vain kierolla tavalla halusi Sonjasta eroon. Kuulostaa toki hullulta. Hyvä kommentoida vain n. 5 jaksoa nähneenä :p hiljenen taka vasemmalle.

  -p

  VastaaPoista
 15. jonne ime munaas julkisuuden kipeä pelle

  VastaaPoista
 16. Älkääs nyt ihmiset lytätkö heti toista. Minusta on ihan mielenkiintoista lukea Jonnen ajatuksia ja katsoa kuvia, vaikka aika hämärältä tyypiltä vaikuttikin tv:ssä.

  VastaaPoista
 17. Opettele kirjoittamaan!!

  VastaaPoista
 18. Hyvä Jonne. Fiksu mies. Samaa ei voi sanoa Sonjasta, haukkuu toisen tv ohjelmassa. Hurahti oitis vieraaseen tavaraan, ja leipoi jonnesta syyllisen.

  VastaaPoista
 19. Kaikki maine on hyvästä.Tällaisellekkin vaatimattomalle persoonalle löytyy monta ottajaa;eikä tarvitse edes murhata.

  VastaaPoista
 20. Aikamoista sekamelskaa toi teksti. Täynnä yhdyssanavirheitä, jäsennelty aivan miten sattuu, pilkkuvirheitä yms. yms. Ei voi kun nauraa. Mun 10-vuotias tyttökin osaa kirjoittaa paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonne tulee opettaa sille tyttärelles "kielioppia"

   Poista
 21. Narsistinen pelle koko jätkä joka ei nähtävästi osaa edeskirjoittaa.

  VastaaPoista
 22. Oikeesti Jonne get over it! Tsiisus. Äijä jää elää jotain after tempparia. Niinkun huoh

  VastaaPoista
 23. En ymmärrä teitä Jonnen haukkujia.
  Vähän ehkä meni yli Elämän Peli ja suhde ei ollut oikea hänelle,
  mutta tuo nimettömänä pelleksi huutelu on vielä nolompaa.

  VastaaPoista
 24. Tosi mielenkiintosta lukee mitä kaikkee on tapahtunut, mitä ei tvssä näytetty! En ymmärrä miks Jonnee haukutaan näin paljon täällä kommenteissa, toisella oli kuitenki rohkeutta lähtee tämmöseen mukaan ilman että tiesi mitä kaikkee se tuo tullessaan! Ehkä ei menny suunnitelmien mukaan mut se on sitä #elämänpeliä

  VastaaPoista
 25. ei kannata täällä haukkua tai laittaa ihnistä alentavia kommentteja ettei saa syytteitä. poliisit voi selvittää myös ip osoitteen perusteella. jonnekin on ihminen. miettikää jos teitä haukuttais samalla tavalla. myös netissä tapahtuva kiusaaminen on rangaistava teko!!!

  VastaaPoista
 26. Mua kiinnostaa saada tietää juttuja joita ei tv:ssä nähty! Jonnen haukkujissa haiskahtaa kyl niin voimakas elämänkoulu että käry käy :D kannattas oikeesti miettii mitä sanoo ennenku kirjottaa tänne nettiin. Mulkku tai ei, jonnekin on ihminen ja häntäkin kuuluu kunnioittaa samalla tavalla ku muitaki ihmisii. Jään mielenkiinnolla oottaa uusii kirjotuksii #elämänpelistä

  VastaaPoista
 27. Mä en ota kantaa itse formaattiin tai siinä esiintyviin henkilöihin mut voi jumalauta miten säälittävää et jengi uhoo ja vittuilee täällä nimettömänä: sanokaa asiat päin naamaa tai pitäkää turpanne kiinni! Jos joku asia ei kiinnosta tai miellytä niin ei luulis olevan kovin vaikea rasti jättää silloin väliin. Itkekää äidillenne jos harmittaa, ketään muuta ei oikeesti kiinnosta!

  VastaaPoista
 28. Tosi huvittavaa, sillä kilometrin päähän näkee,että Jonne itse on kommentoinut viisi viimeisintä kommenttia tähänkin tekstiin. :D

  VastaaPoista

Uusi aikakausi alkaa

Uusi päivä, uudet kujeet.. Tutkimusmatka itseen, mutta puhutaanpa siitä jossain muussa luvussa. Vai kenties jossain muussa muodossa… hmmm…?...