sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Ensimmäistä viikkoa

Osa. 4

Aamu koitti ja meillä oli tosi aikainen herätys, jotta ehtisimme hyvin käydä aamupalalla ennen lähtöä. Niin rakastettavia nämä ulkomaalaiset aamupalat, kun sieltä löytyy se oma kokki, kuka laittaa mitä tahdot lautaselle ja kaikki hedelmät on vimosen päällä tuoreita. Namskis nam! Aivan älytön matkakuume kyllä iskee!! Aamupalan jälkeen pakkailimme tavarat autoihin ja lähdimme kohti miesten resorttia. Resortti yllätti kyllä kaikki.. tai sitten on joku juksannut. Näkymät ja puitteet kaikkinensa oli aivan mielettömän upeat. Oltiin todellakin päästy luxus lomalle. Ei tosiaan osannut kuvitella vielä tässä vaiheessa sitä että loma on kaukana tästä touhusta ja se tulisi muuttumaan todella radikaalisti. 

Ensimmäisen viikon majoitus

Hulppeat maisemat 6/5

Suihkussa oli niin rentouttava käydä katselemassa tissi-saaria


Kuuluisat tissi-saaret


Aurinkotuoleissa kelpasi ottaa aurinkoa


Nousuveden aikaa oli turha kuvitellakaan ranta lenkkeilyä


Suurimmaksi osaksi bileet järjestettiin huikealla allas-poolilla


Mieli & sielu lepää.. ainekin sen hetken...

Valitettavasti poreamme ei ollut käytössämme


Saimme jokainen pariskunta oman huoneen missä majoittuisimme seuraavan viikon ajan. Tämän viikon aikana tutustuimme pariskuntiin paremmin, jotta tietäisimme heistä hieman enemmän taustaa. Otimme myös paljon stillkuvia ja teimme videomateriaalia alkutunnareita ja vastaavaa markkinointia varten. Meillä oli yksi aivan mahtava makeup artisti käytössä HuaHinistä, instagramista löydät hänet nimellä @zikkyzk, hän oli kerrassaan aivan mahtava tyyppi <3 


Löydätkö kuvasta mitään ylisöpöä?

Hartsporttia aina silloin tällöin, niin pysyi nesteytys kunnossa

Myös kulmakarvat käsiteltiin
Oli mukava viettää aikaa pariskuntien kanssa resortilla, niin pääsimme hieman myös tutustumaan heidän elämäänsä ja niiden pieniin saloihin. Ihan älyttömästihän viikossa ei voi oppia tuntemaan, mutta se kuinka tiiviisti siellä vietetään sitä aikaa yhdessä, niin kyllä siinä pientä mielikuvaa osaa rakentaa sen nähdyn perusteella, kun minkään muun varaan ei oikein voi laskea. Kuvausten lomassa ja ohella tapahtuu kuitenkin niin paljon aina, mitä jää näyttämättä. Mutta onhan se selvää, että 48 tuntia jos tiivistetään 40 minuuttiin, niin kyllähän siellä saarilla tapahtuu yhtä jos sun toista. Tutustumiseen helpotti huomattavasti, kun korkkasi viinipullon ja jatkoi jutustelua sen lomassa. Se on jännä juttu, mutta se saa yleensäkin ihmiset aika puheliaalle tuulelle. Hyvin pitkälle tällä mentaliteetilla mentiin koko viikko siellä ollessa, tehtiin tosiaan kuvauksia ja lepäiltiin kun joudettiin. Safkattiin useasti päivässä, jotta jaksaisimme. Ensimmäisenä oli aamupala aina heti herättyämme, tai sanoisinko herätyskellon herätettyä. Seuraavana siitä oli lounas ja sen jälkeen vielä päivällinen. Tietysti välipalat ja iltapalat kuului monen ruokavalion kylkeen. Meillä oli resortilla välipaloille hedelmiä, nuudeleita, keksejä, sipsejä.. kaikenlaista pikku purtavaa. Juomia oli kaappi pullollaan. Siis limsoja sekä vesiä. Alkoholitarjoilut kuuluivat tosiaan niihin bileiltoihin. Koko safkapolitiikasta vastasi paikallinen cateringfirma. Tietysti aurinkoa palvottiin aina kun vain oli mahdollista. Aika minimiin se jäi kuitenkin ensimmäisen viikon aikana, koska meikkien oli syytä olla aina hyvänä. Käytettiin jossain kuvauksissa jopa ripsipuhallinta, ettei naama sulaisi, vaikka olikin aurinkovarjon alla. Se on tarkkaa puuhaa tuo filmitähden elämä, vai käyttäisinkö tässä sitä kuuluisaa lainausta "reality-actor" mikä mulla instagramissakin luki. Ihmiset tosiaan kyselivät siitä mikä ihme on tosi-tv näyttelijä? Tämähän luki mulla hämmennyksen vuoksi ig.ssä, ennen kuin pääsisin kirjoittamaan blogia ja kertomaan asioista hieman kulissien takaa. Niin kuin jokainen pystyy ajattelemaan, niin kaikki ei todellakaan ole ollut omalta kohdalta aivan sitä miltä näyttää ja myös siitä syystä tahdoin pitää pientä "näyttelijän" roolia yllä.

Behind the scenes

Jos vähän vielä stillejä

Sumea kuva, pahoittelen kuvan laatua

Kyllä siellä joskus ehti sitä araakin ottaa pariskuntien keskenPahin darra päivä pariskuntien kesken oli, kun lähdimme tekemään kuvauksia laivalle. Menimme merelle, mistä saavuimme meidän saarellemme. Tuona päivänä merenkäynti oli aivan jotain uskomatonta, se oli tavallaan niin siistiä, mutta toisaaltaan niin hemmetin pelottavaa samalla. Siinä oli extremeä kerrakseen ja sitä pystyi tekemään vielä lievässä darrassa. Kunnon kiksit siitä sai asiaa ajateltuna näin jälkikäteen, vaikka sillä hetkellä se ei kovin hyvältä tuntunutkaan. Moni oli ottanut pahoinvointitabletin merenkäynnin takia jo ennen lähtöä, mutta itse ajattelin että jätän sen väliin, vaikka olisi kyllä pitänyt. Jälki viisaus  tuo paras viisaus. Sen takia näytänkin laivalla olleissa kuvauksissa kuin haudasta nousseelta zombielta. Kaikki kuvaukset meni aina kuitenkin erinomaisesti, koska olin asennoitunut siihen, että olisin kuin töissä, vaikka työksi sitä ei voi kutsuakaan. Formaattihan käsittelee parisuhteen testausta ja sitä kuka pariskunnista kestää niitä houkutuksia ja kuka ei, sellainen real-time #elämänpeli.


Pauliinan hiukset kertoo omaa tarinaa tässä kuvassa, merenkäyntiä havaittavissa

32 kommenttia:

 1. Osaat kirjoittaa hyvin ja mielenkiintoisesti, mielellään näitä postauksia lukee. Kaikkea hyvää sulle elämään :)

  VastaaPoista
 2. Tosi mielenkiintonen juttu! Hyvä Jonne!
  Tulisko mahdollisesti vielä jotain kerrottavaa Temppareista? :)

  VastaaPoista
 3. haha..miten joku voi sanoa,että osaa kirjoittaa? En ole hetkeen lukenut yhtä surkeaa lätinää. Paistaa niin läpi,että yrittää ihan liikaa,mutta eipä tämä kaveri taida ollakkaan mikään penaalin terävin kynä. :D Tää heppuhan voisi iskeä tuksun,yhtä paljon menee alkoa ja yhtä narsistisia psykopaatteja, plus molemmat luulee olevansa joitain superjulkimoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks,itselläsi,oikeinkirjoitus,hallussa

   Poista
 4. Mahtavaa! Olet Jonne temppiksen 2017 komein, seksikkäin, älykkäin, syvällisin ja mielenkiintoisin mies. Muut ei vetäneet sulle vertoja. Kiva kun perustit tän blogin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko Jonne oma kirjoituksesi? Vai onko meillä täällä todella noin kujalla olevia ihmisiä.

   Poista
 5. Ei jumalauta, ootko sä käynyt ollenkaan äidinkielentunneilla?

  VastaaPoista
 6. Darra sitä, darra tätä.. Sen lisäksi, että mitä ilmeisemmin omaat persoonallisuushäiriön, näytät TI-kauden ja juttujesi perusteella omaavan myös alkoholiongelman. Onnea ja menestystä jatkoon, toivottavasti saat apua mentaalipuolen ongelmiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alakomahooli on hyvää ja eihän tuo mikään ongelma ole kun se ei juo edes joka päivä.
   Itsekkin ajattelin sarjaa seuratessa että vittu mikä sekopää mutta jokainen elää tavallaan. Olihan tuo jonnen käytös kyllä aika outoa ja törkeää mutta todella kiva lukea tätä blokia.

   Poista
 7. Miks ihmiset ilkeilee täällä? Miks te tuutte pilaan toisen blogeja ilkeillä kommenteilla? Onks kiva ragee toiselle, joka viihdyttää teitä tällä blogilla minkä ehtii? Jotain mätää Tanskanmaalla...

  VastaaPoista
 8. Yksi asia mietityttää mihin haluaisin vastauksen teksteissä: kun lähetitte jonkun sinkkunaisista kotiin, lähtikö hän oikeasti "seuraavalla lennolla" vai jäikö vielä sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaa sinkkunaisia ku lähetettiin himaan, ni heti seuraava lento mihin oli mahdollista paikka buukata niin sillä sitten kotiin. Huhut kertoo että parhaimmillaan parikin päivää on loma jatkunut Thaimaan puolella :)

   Poista
 9. Ihan mukava blogi, jätä vaan nuo omat anonyymit kommentit laittamatta :)

  VastaaPoista
 10. Kova hinta tulee maksettavaksi tästäkin blogista, pelkään. Joskus ehkä kannattais miettiä haluaako oikeasti julkisuuteen, ja jos haluaa mikä on sen hinta. Sulle se saattaa tulla tosi kovaksi, vaikka naisia aluksi saatkin. Tästä blogista jää jotenkin tosi urpo vaikutelma.

  VastaaPoista
 11. Kieliopin takia kyllä erittäin epätyydyttävää luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, usko tai älä, mutta mukava kirjoittaa itse näitä juttuja. Konsultoin hommaan kyllä apua, mutta päätin jättää sen käyttämättä, koska blogi ei olisi ollut enää minun.

   Poista
  2. Mitä vit*n väliä jollakin kieli opilla sun muilla pilkuilla ja yhdys sana vihreillä yms on väliä jos asian ymmärtää. Turhaa käyttää aikaa siihen että tarkistelee oho tuli aika ragen kuulone viesti��

   Poista
  3. Kieliopin tärkeyttä ei ymmärrä yleensä ne, jotka ei osaa itse osaa kirjoittaa oikein. Asian voi ymmärtää, mutta se kuulostaa typerältä.

   Poista
 12. Mielenkiintoista settiä kyllä ja haluan tietää lisää tempparijuttuja behind the scenes. Oletko menossa uudelleen johonkin realityyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Katsotaan mitä se #ELÄMÄNPELI tuo tullessaan...

   Poista
 13. Voitko valottaa mitä ne asiat oli, mitkä ei olleet sitä miltä näytti?

  Kiinnostaisi kyllä tietää millaiset työsopimukset näillä sinkuilla oli, että oliko pakko hengailla ja mennä jopa sänkyynkin varattujen kanssa vaikkei olisi yhtään kiinnostunut heistä. Jotenkin tuntuisi täyttävän ihmiskaupan tuntomerkit tällainen toiminta. Ohjelmassahan ei juuri nähty pakkeja, päin vastoin sinkut puhuivat kameroille paskaa varatuista, mutta silti olivat läheisissä tekemisissä heidän kanssa koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työsopimuksia on turha lähteä tässä avaamaan, koska se ei ole oleellista ihmisten tunteiden kanssa. Uskon vahvasti siihen että jokainen on tehnyt aina niin kun on itsestä hyvältä tuntunut. Tarkoitus tuolla onkin mennä sinne treffeille, eikä antaa niitä pakkeja. Eihän treffeille menosta tulisi muuten mitään.

   Poista
 14. Hei loistavaa! Mä olen suuri TIS - fani ja olin kuolla kun kausi loppui ja ei sitä jokaviikkoista kahta jaksoa! Mieletöntä että avaat meille kulisseja! :) Vaikka pidinkin sua ihan psykopaattina, niin silti kirjoitat hyvin ja tosi paljon kivoja kuvia :) Älä missään nimessä lopeta kirjoittamista jne! Mä ainakin haluan tulla lukemaan näitä vielä! :)

  VastaaPoista
 15. Olitteko siis viikon pariskuntina tuolla? Mitä kaikkea tähän kuuluu? Ohjelmassa tuli käsitys että olitte vain yhden yön ennen omille resorteille menoa? Oliko tuotanto ja Sami teidän kanssa?

  VastaaPoista
 16. Vittu miettikää 2 kertaa ennen ku kirjotatte tota teidän shittiinne. Musta oli ainakin kiva seurata Jonnen elämää Temppareissa ja myös Temppareiden kulissien takana. Näiden kirjotusten perusteella tekis itekkin mieli hakea ens kaudelle, Haha!
  Hyvä blogi! Mielenkiinnolla odotan lisää näitä :)

  VastaaPoista
 17. Ilman Jonnea Tempparit olis ollu puolet tylsempi ohjelma! Hyvää viihdettä, thank you!

  VastaaPoista
 18. Kuronenko se siellä toimi valokuvaajan roolissa?

  VastaaPoista
 19. Grillimaisterimme piti paikan päällä ollessaan omaa behind the scenes kanavaa, johon kuvasi tiettyjä hetkiä resorteilta sekä kohde kaupungista.

  VastaaPoista
 20. Hyvää teksitä! Huomasin pientä haparointia yhdyssanoissa (esim. darrapäivä, jälkiviisaus). Kielioppi oli muuten oikein toimivaa ja tiedät selkeästi jo monta sanaa, hienoa!

  Teksti kulki hienosti eteenpäin, mutta ajoittain ns. "punainen lanka" puuttui. Tällaista kirjoittamista kutsutaan välillä ajatuksenvirraksi, jossa tarkoitus on kuvailla sulavasti mieleen juolahtavia asioita. Ajatuksenvirta on haastava tyyli ja tällaisessa tarinallisessa kerronnassa suosittelisin sen välttämistä. Hienoa kuitenkin nähdä, että kokeilet rohkeasti uusia asioita ja haastat itseäsi kirjoittajana!

  Olet rohkea kirjoittaja ja kovalla työllä voit hyvinkin kehittyä äidinkielentuntien priimukseksi! 9-

  VastaaPoista
 21. Mulla seisoo. Tää on ihan liikaa. Uhhhhhhh.

  VastaaPoista

Uusi aikakausi alkaa

Uusi päivä, uudet kujeet.. Tutkimusmatka itseen, mutta puhutaanpa siitä jossain muussa luvussa. Vai kenties jossain muussa muodossa… hmmm…?...